Ons verhaal

Wij zijn Anijs en Radijs, ook bekend als Stefanie Holstege en Marlies van der Wielen. Na jarenlange ervaring als kok en cateraar hebben wij besloten om onze droom te gaan najagen en onze eigen eetwinkel te beginnen. Wij koken zo veel mogelijk gezond en duurzaam, maar zetten vooral in op lekkere, smaakvolle gerechten die wij met heel veel liefde voor jou bereiden en dat proef je. Wij koken zonder pakjes en smaakversterkers en zoveel mogelijk met lokale en verse producten van het seizoen.

Eten koken

good food makes you feel good

Heb je iets te vieren (als particulier of bedrijf) of wil je een lekkere bedrijfslunch? Naast dagelijks wisselende en versbereide maaltijden verzorgen wij ook catering op maat. Wij gaan graag met jou daarover in gesprek, want ook de catering willen wij zo goed mogelijk laten aansluiten bij wat jij wil.

In onze gezellige winkel zijn naast de maaltijden ook heel veel kwalitatief hoogwaardige streekproducten te vinden. Eigenlijk alles voor de kleine boodschap of leuk om weg te geven als cadeau. Van zo goed als al onze producten weten wij waar ze vandaan komen, hoe het gemaakt is, waar het gemaakt, geoogst is of waar het geleefd heeft. Wij proeven alles, maar vinden het minstens zo belangrijk om ook jou te laten proeven!

Wij streven ernaar om onze klanten kennis te laten maken met nieuwe smaken en gerechten, maar ook de ouderwetse streekgerechten levend te houden. Ook zetten wij in op zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten en gooien niets weg: het zero waste principe.