Je komt thuis van een lange dag hard werken en hebt totaal geen zin meer om te koken, maar daarnaast wil je ook niet ongezond eten. Waar kan je dan een lekkere gezonde, vers bereide en betaalbare maaltijd afhalen? Anijs en Radijs is een eetwinkel waar je heel eenvoudig na je lange werkdag je eten kan afhalen in Elburg. Naast dagverse maaltijden verzorgen wij ook cateren op maat en fungeren wij ook als kleine buurtsuper voor de snelle boodschap. Denk hierbij aan een pak koffie, goede olijfolie, roomboter, kaas, aardappels en nog veel meer.

Maaltijden afhalen in Elburg

Wil je ook bewuster en gezonder eten? In onze gezellige winkel in de binnenstad van Elburg vind je onze vers bereide afhaalmaaltijden. Wij verkopen de beste en meest smaakvolle afhaalmaaltijden van Elburg en omstreken. De ene maaltijd is heel modern, de ander heel authentiek, maar al onze maaltijden zijn altijd vers bereid met producten uit de buurt.

Eten koken

Ons verhaal

Anijs & Radijs

Wij zijn Anijs en Radijs, ook bekend als Stefanie Holstege en Marlies van der Wielen. Na jarenlange ervaring als kok en cateraar hebben wij besloten om onze droom te gaan najagen en onze eigen eetwinkel te beginnen. Wij koken zo veel mogelijk gezond en duurzaam, maar zetten vooral in op lekkere, smaakvolle gerechten die wij met heel veel liefde voor jou bereiden en dat proef je. Wij koken zonder pakjes en smaakversterkers en zoveel mogelijk met lokale en verse producten van het seizoen.

Wij streven ernaar om onze klanten kennis te laten maken met nieuwe smaken en gerechten, maar ook de ouderwetse streekgerechten levend te houden. Ook zetten wij in op zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten en gooien niets weg: het zero waste principe.

GOOD FOOD MAKES YOU FEEL GOOD

Afhaal ELburg

Geen zin om te koken, maar wil jij wel genieten van een vers bereide maaltijd? Bij ons kan jij heel gemakkelijk jouw eten afhalen in Elburg. Wij koken zo veel mogelijk gezond en duurzaam, maar zetten vooral in op lekkere, smaakvolle gerechten die wij met liefde voor jou bereiden en dat proef je. Dagelijks hebben wij wisselende, verse en gezonde maaltijden voor jou klaar staan. Wat komt er vanavond bij jou op tafel te staan? Kijk eens tussen onze daghappen en kom gelijk uit werk langs om te genieten van onze (h)eerlijke verse maaltijden.

Je bestelde eten afhalen in Elburg

Anijs en Radijs is goed bereikbaar met de auto (parkeerplekken om de winkel heen), met de fiets of te voet. Wij zetten je eten klaar, zodat je alleen maar snel in en uit de auto hoeft om je bestelling op te halen. Bel dan even van tevoren naar (0525) 74 52 31 of bestel gemakkelijk je maaltijd hierboven.

heerlijke daghappen